top of page

Inici

Fa uns mesos des de l’Espai Jove i el Pla de Drogues de Pineda ens vam proposar elaborar un recurs per utilitzar amb joves amb l’objectiu d’aclarir dubtes i desbancar falsos mites sobre el cànnabis. Vam demanar ajuda a 6 joves: la Nerea, en Miki, en Fleitas, en Maha, la Núria i l’altra Nerea i també a Teleduca, una entitat especialista en comunicació audiovisual i educació.

 

Al mes de març de 2014 va començar una aventura: decidir quins continguts sortirien al webdoc Cànnabis, en saps prou?, com els treballaríem, els guions dels curts, apostar per la imatge davant del text... Ha estat una tasca complicada que al final ha donat els seus fruits.

 

Aquesta pàgina web us convida a saber més sobre la substància, descartar falsos mites que corren al voltant d’ella, reflexionar sobre l’ús que en fem i sobre els riscos associats a aquest consum, què ens porta a fer-ne un mal ús, quan ens estem passant, on ens poden donar un cop de mà... Cal que ens plantegem tot això si volem tenir una postura responsable davant el cànnabis.

 

Recordeu que el problema no està tant en la substància sinó en l’ús que fem d’ella.

Episodis Del Webdoc

GERMINACIÓ
(1 peça)

LES NOSTRES VEUS
(3 peces)

QUÈ COSTA?
(1 peça)

T'HO MUNTES BÉ?
(4 peces)

LEGALITAT
(1 peça)

PARLEM-NE
(1 peça)

El projecte

Des de l'Espai Jove de l'Ajuntament de Pineda de Mar i el Programa Intermunicipal de Drogodependències de l'Alt Maresme, presentem un projecte portat a terme per un grup de joves del municipi.

 

Es tracta d'un procés de creació d'un webdoc transmèdia sobre el consum de cànnabis i els mites que l'envolten, explorant un nou format narratiu amb grans possibilitats expressives i d'interacció social.

 

El resultat ha estat realitzar un material interessant, atractiu i que interpel·li els i les joves al voltant de la substància. Amb aquest webdoc, generem una reflexió sobre aquesta temàtica que pretén construir una informació veraç i, al mateix temps, treballar les influències entre iguals.

Equip

Joves del grup motor: Maha Cham, Francisco Fleitas, Nerea Luchena, Nerea Pérez, Miki Pons i Núria Veiga.

Ajuntament de Pineda de Mar: Eli Roca i Mar Latorre.

Teleduca: David Campillo i Carme Mayugo.

Una iniciativa de....

Pla Intermunicipal

de Drogodepedències de l'Alt Maresme

bottom of page